O nas

Predstavitev

Življenje brez bolečin s Fizioterapijo Corpus

Ponujam vam najsodobnejše oblike fizioterapevtskih pristopov in prijemov pri vseh patologijah gibalnega sistema. Z neprecenljivimi izkušnjami (7 let v splošni bolnišnici, 3 leta s športniki pri NZS, 2 leti s starejšimi, 1 leto v zdravilišču) in znanjem, edinstvenim na tem področju, vam lahko omogočim takojšnjo odpravo ali lajšanje kroničnih in akutnih bolečin ter ponovno vzpostavitev funkcionalne gibljivosti. Poskrbite za svoje telo in ne dovolite, da bolečina prevzame nadzor nad vašim življenjem. Težave z bolečino namreč ostanejo in načenjajo ostale vitalne dele vašega telesa. Mnogim pacientom sem že pomagal in lahko tudi vam. Z vrhunskimi aparaturami in obsežnim znanjem manualne terapije rešujem vse težave gibalnega telesa. Ne oklevajte in me pokličite ter si samo s klicem dopustite možnost za kvalitetnejše življenje. Za življenje z izbiro. Skozi leta dela in izobraževanj sem razvil edinstven pristop k obravnavi bolečine po operaciji ali poškodbi. Moja posebnost so močne manualne tehnike, ki delujejo na globoko ležeče strukture – v večini izvor bolečin. Zaradi te posebnosti k meni prihajajo v večini ljudje, ki si želijo hitre in trajne rezultate ter ljudje z zapletenimi primeri, ko operacija ni uspela odpraviti tistega, kar je bil njen namen, ali tisti, ki se hočejo izogniti operaciji. Z mojim pristopom in metodami jim to omogočim hitro in učinkovito.

Izidor Ivanović

Zakaj smo boljši od drugih?

Profesionalnost

15-letne izkušnje na področju manualno osteopatskih tehnik in kliničnih primerov pred in po operaciji vseh večjih in manjših sklepov ter hrbtenice

Sodoben pristop

Uporabljam pristop, ki je usmerjen k strukturalnim spremembam gibalnega sistema in funkcionalnim motnjam mišično-skeletnega sistema.

Celostna obravnava

Na podlagi temeljitega pogovora in pregleda telesa ugotovim morebitne biomehanske motnje. Skupaj z vami nato izdelam okviren načrt procesa rehabilitacije.